FUDBAL: Krstajić posle poraza Srbije…

FUDBAL: Krstajić posle poraza Srbije…

Foto: Fudbalski savez Srbije


Selektor srpskih fudbalera Mladen Krstajić rekao je da je večerašnji poraz od Čilea u prijateljskoj utakmici bolan, ali da nije ljut ni na koga.

“Svesno smo ušli ovako u meč, da odmaramo neke iskusnije igrače koji su imali teške sezone i koji su izneli kvalifikacije. Bilo je dobrih stvari, kao i onih loših, ali treba znati da smo na početku priprema. Bolan je ovaj poraz, bez obzira na to što smo rekli da nije prioritet rezultat”, rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Gracu.

Reprezentacija Srbije je sa 1:0 izgubila od Čilea u prvoj od dve pripremne utakmice pred Svetsko prvenstvo.

“Svesni smo da je moglo drugačije, trebalo je da igramo brži pas, znamo da možemo bolje, ali imamo period ispred nas da sve dovedemo u red. Već večeras ćemo raditi analizu svega”, kazao je Krstajić.

On je naveo da je “činjenica” da mladji igrači imaju potencijal, kao i da će doći do sigurnosti u igri i bolje forme uz iskusnije i starije.

“Svi igrači maksimalno ozbiljno shvataju svaku utakmicu, svaki trening. Ne mogu da im zamerim… Primili smo jeftin gol, ali ovo je bila prijateljska utakmica i istina je da nam je nedostajalo takmičarskog duha, ali imamo 10 dana do prve utakmice na Svetskom prvenstvu”, rekao je Krstajić.

Selektor je dodao da su “svi igrači zdravi”, odnosno da nije došlo do povreda u utakmici sa Čileom.

Srbija će sledeću, poslednju prijateljsku utakmicu pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, igrati u subotu protiv Bolivije, takodje u Gracu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar