FUDBAL: Najveći derbi Engleske pred nama

FUDBAL: Najveći derbi Engleske pred nama


Sutra se u Premijer ligi sastaju veliki rivali i dva najveća kluba Engleske. Mesto dvoboja je čuveni “Old Traford”.

Ekipa Žoze Murinja dočekuje Liverpul. Rivalstvo koje je više od same igre. Mančester Junajted je pod vođstvom legendarnog Aleksa Fergusona, uspeo da prestigne svog rivala, po broju titula. U tom periodu, ekipa Liverpula nije uspela da osvoji nijednu titulu.

Predstojeći meč neće imati nikakav uticaj za šampionsku titulu, koja je već kaparisana. Ovde je stvar prestiža. S nestrpljenjem se iščekuje početak utakmice, koja je zakazana za 13:30h. Ipak, mnogi strepe što se tiče atraktivnosti meča. Pošto su poslednja tri meča završena nerešenim rezultatom, dok je sama igra bila ispod svakog nivoa i veoma ružna za gledanje. Liverpul igra atraktivno, napadački i lepo za gledanje od kad je ekipu preuzeo Jirgen Klop. Takođe, ostvaruje jako dobre rezultate protiv najboljih ekipa. S druge strane, Portugalac gaji potpuno suprotan stil. Zatvara sve prilaze golu, vrši potpunu destrukciju igre i čeka bljesak nekog od svojih pulena.

Meč je uvek zanimljiv, zbog svoje istorije. Nadamo se da ovaj put, bude više elemenata, zbog kojih će gledaoci biti zadovoljni.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar