FUDBAL: Partizan večeras protiv Viktorije

FUDBAL: Partizan večeras protiv Viktorije


Crno-beli igraju danas svoj meč nokaout faze Lige Evrope, protiv predstavnika Češke. Meč počinje u 21:05h na stadionu u Humskoj.

Veliki optimizam vlada među igračima Partizana, čemu je svedočila izjava trenera Miroslava Đukića.

“Svaki meč bez primljenog gola je dobar za nas, ali mi idemo na pobedu i kod kuće i na strani. Ne menjamo stil gde god da se igra. Uvek hoćemo pobedu. Ali kod kuće je važno da se ne primi gol”, rekao je Đukić.

U ekipi srpskog šampiona, osim povređenog Saše Zdjelara, svi ostali su spremni za večerašnji meč. Najveću brigu, predstavljaju navijači. Informacije koje se nekoliko dana pojavljuju u medijama, govore da stadion neće biti ispunjen i da je nije prodata mnogo karata, čak ni polovina. Ukoliko su informacije tačne, postoji mnogo razloga za to. Loše vreme može da utiče na posetu, ali kroz istoriju možemo videti i da se u gorim uslovima, stadion ispunjavao do poslednjeg mesta u ovako bitnim utakmicama. Sukobi među navijačima Partizana, traju već duže vreme. Kulminiralo je na prethodnom večitom derbiju, kada su se dogodile jezive stvari.

“Nadamo se da se neće ponoviti ono sa derbija i da svi navijači znaju šta je cilj i da nas svaka razjedinjenost vodi u propast. Podrška nam je važna protiv jakog rivala i verujem da će svako ko dođe na stadion prepoznati da je zajedništvo jedini put ka uspehu”, izjavio je trener u vezi pomenutih informacija.

Košarkaški mečevi nisu bili izuzetak. Treba reći da tu nije došlo do obračuna, već su dve frakcije bila podeljene i svaka na svojoj strani. Dolazilo je jedino do verbalnog prepucavanja. Shodno tome, iskrene pristalice kluba, ne žele da opet dožive neku neprijatno iskustvo ili još gore, budu u centru dešavanja sukoba “navijača” crno-belih.

Tim Partizana je večeras bi trebalo da izgleda ovako: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović, Urošević – Jevtović, Pantić – Tošić, Suma, Janković – Tavamba.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar