FUDBAL (PRELAZNI ROK) Arsenal juri zamenu za Aleksisa, Liverpul opet kupuje u Romi

FUDBAL (PRELAZNI ROK) Arsenal juri zamenu za Aleksisa, Liverpul opet kupuje u Romi

Youtube


Arsenal će očajnički pokušati da nađe zamenu za Aleksis Sančeza do kraja prelaznog roka. Za sada imaju dve mete. Jedan je Lemar iz Monaka, koji je i prošlo leto bio cilj. Njegova cena nije mala, pominje se cifra od 90 miliona evra. Monako sigurno neće pristati na sumu manje od ove.

Druga meta je fenomenalni Rijad Marez. Igrač Lester igra sjajno ove sezone i podeća na onog igrača, koji je vodio Lester do titule pre dve sezone. Njegova cena kako spekulišu britanski mediji je oko 55 miliona evra.

Posle odlaska Emre Čana u Juventus i dobrog iskustva sa Mohamed Salahom, Liverpul će pokušati da dovede Kevina Strotmana.

Hari Kejn sve više podrgeva priče o mogućem napuštanju kluba. On je izjavio sa britanske medije da je srećan u klubu, želi da ostane dokle god može da napreduje. Takođe je dodao, ukoliko Totenhem ne bude počeo da osvaja trofeje, razmisliće o svojoj budućnosti. Svi znaju da Totenhem nema sreće sa trofejima, a da je uvek pri vrhu i nadohvat nekog pehara.

Već smo pominjali potencijalnu rekonstrukciju Real Madrid, kompletnog tima i sada se već pojavljuju prvi nagoveštaji. Florentino Perez želi da u svojim redovima vidi Markos Alonsa kao zamenu za Marsela. Španac igra apsolutno neverovatno već dve sezone i jedan je od najboljih igrača Čelzija.

FUDBAL: Real Madrid se sprema za kompletnu rekonstrukciju!

Barselona je takođe u rekonstrukciji tima, samo što su u mnogo boljoj poziciji nego Real. Njihov plan da se oslobode nekih igrača da se obezbedio novac za Antoan Grizmana se možda ostvari. Arda Turan će vrlo verovatno nastaviti karijeru u ekipi Bašakšehir. Veliko obeštećenje koje iznosi preko 30 miliona, izgleda da neće biti problem.

FUDBAL: Barselona je na pragu spektakularnog tima za sledeću sezonu!!!

Posle izjava Hari Kejna, Real Madrid je spreman da na leto krene u proces za njegov potpis. To sve ulazi u plan rekonstrukcije, takođe se pominje i Mauro Ikardi. Veliki novac je u igri, zbog čega će Real Madrid morati skoro sigurno da se odrekne igrača poput Benzeme i Bejla, čak je moguće i da Kristijano Ronaldo napusti klub.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar