FUDBAL: Real juri Salaha, Obamejang ide u Kinu, David Luzi u Juventusu?

FUDBAL: Real juri Salaha, Obamejang ide u Kinu, David Luzi u Juventusu?


Samo se čekao trenutak da Real Madrid krene da se raspituje za fenomenalnog Mohameda Salaha. Egipćanin igra ove sezone fenomenalno i u životnoj je formi. Real je svestan da je njegov dolazak u Januaru nemoguća stvar, ali će čekati leto i pokušati da ga dovede. Tim iz Španije mora prvo da se oslobodi nekoliko igrač i krene u kompletnu rekonstrukciju tima.

Obamejang, jedan od najboljih napadača na svetu mogao bi da završi u Kini. Za njega je zainteresovan Gvangdžou i spreman je da ponudi 72 miliona evra. Iz Borusije Dortmund stižu informacije da se tokom prelaznih rokova, više ne obaziru na spekulacije.

Filip Kutinjo je sve bliži Barseloni, poslednje informacije govore da bi ceo transfer iznosi 120+40 miliona. Prva cifra se odnosi na otkupnu klauzulu, dok je drugi deo namenje za bonuse i nastupe Kutinja.

Iz Totenhema dolaze informacije, da ukoliko njihov najbolji igrač Hari Kejn bude želeo da promeni klub, biće jako teško sprečiti tako nešto.

David Luiz se nalazi na izlaznim vratima. On je izgubio mesto u prvoj postavi, tako da je izvesno da ode negde barem na pozajmicu. Luiz hoće da igra i spremno sačeka SP u Rusiji, gde Brazil važi za jednog od glavnih favorita. Kao potencijalna destinacija spominje se Juventus.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar