FUDBAL: Rekonstrukcija Real Madrida u dve faze

FUDBAL: Rekonstrukcija Real Madrida u dve faze


Florentino Perez je smislio plan da u naredna dva prelazna roka, kompletno promeni ekipu.

Neke mete su nerealne u narednom prelaznom roku, tako da će naredna 2019. biti klučna za promene, želje se već znaju, a Real ima nameru da pokupuje do kraja decenije najbolje igrače na svetu, one za koje se pretpostavlja da će biti naslednici Ronalda i Mesija. Pozcija golmana je dobro poznata, De Hea ili Kurtoa. Perez bi golmana Junajteda, spreman je da plati 100 miliona evra ili da ponudi novac plus nezadovoljnog Iska. O odlasku Marka Asensija nema ni govora, naredne sezone dobiće puno više prostora.

Stiže Odriozola za 40 miliona evra, desni bek Sosijedada je već dogovorio transfer. Ikardi je u prednosti nad Levandovski, mlađi je i nemaju šta da pregovaraju, klauzula je 110 miliona evra. Benzema sigurno odlazi. Kod Bejla je situacija drugačija. Jogi Lev koji je prvi kandidat da zameni Zidana smatra da se ne treba odreću Velšanina koji ima problem sa povredama, ali kada je spreman onda je jedan od najboljih igrača na svetu.

Eden Azar i Nejmar su određeni za leto 2019. godinu. Belgijanac je u današnjem razgovoru za “Marku” ostao neodređen, svakako da je Real primamljiv, dosta toga zavisi da li će Zidan ostati na klupi.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar