OTVORIO DUŠU POSLE GOLA ZA ANDRLEHT: Markoviću dosta poigravanja Liverpula

OTVORIO DUŠU POSLE GOLA ZA ANDRLEHT: Markoviću dosta poigravanja Liverpula

Foto: YouTube screenshot


 Srpski reprezentativac i igrač Anderlehta Lazar Marković postigao je prvi gol nakon godinu dana i iskoristio priliku da otvori dušu o veoma nezgodnoj situaciji u kojoj se nalazi.

 On je u subotu postigao pogodak protiv Genka na meču u kojem je njegov Anderleht ipak poražen rezultatom 2:1.

Na Enfildu me nisu tretirali pošteno i ne želim da ćutim o tome. Gol u Anderlehtu mi znači da im pokažem ko sam i šta sam, kaže Lazar Marković.

Nakon svog prvenca u belgijskom klubu u kom je na pozajmici, popularni Markec otvoreno je pričao o tome zašto Liverpul ne želi da ga prepusti za manje od 20 miliona evra.

– Ovaj gol mi znači da pokažem da sam isti igrač kao što sam i bio. Da pokažem i ljudima u Liverpulu da ne mogu sa mnom kako oni hoće. Imao sam težak period u Liverpulu. Samo želim da igram – počeo je razgovor za RTS Marković i dodao da celu situaciju shvata vrlo lično.

– Liverpul me nije tretirao pošteno, ne želim da ćutim o tome. Ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno… Valjda je i normalno da shvatite licno. Ne govorim ovo pod utiskom. Mesecima razmišljam o tome. To je moj stav. Ne mogu da zahvalim nikome na ovome. Ovo je moj gol. Idem dalje – zaključio je Lazar.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar