GORAN IVANIŠEVIĆ: “Novak može do finala Vimbldona”

GORAN IVANIŠEVIĆ: “Novak može do finala Vimbldona”


Naš najbolji teniser Novak Đoković vezao je tri pobede na Vimbldonu, zahvaljujući kojima se plasirao u osminu finala. Tamo ga čeka Rus Karen Kačanov, ali srpski as nikako ne želi da se zaustavi u toj rundi, već ima mnogo veće ambicije. Prenosi Blic.

Nije uspeo na Kvinsu da dođe do trofeja, ali se video veliki napredak u njegovoj igri. Udarci su mu sigurni i na trećem grend slemu u sezoni, beleži sigurne pobede, te se na osnovu toga može nagovestiti da može da ode i do samog kraja na terenima Ol Ingland kluba.

Takvog mišljenja je i hrvatski as Goran Ivanišević, koji je 2001. godine podigao trofej na ovom turniru, a sada je trener Miloša Raonića.

– Novak je i pre turnira bio moj izbor iz svog dela žreba da stigne do finala, a na osnovu onoga što smo videli do sada, to mišljenje se nije promenilo – rekao je Ivanišević.

Zatim je nastavio da “sipa” hvalospeve na račun našeg tenisera.

 – Kod njega možete da vidite kako mu raste samopouzdanje u svakom meču. Na Kvinsu je možda bio malo umoran u trećem setu, ali ovde fizički izgleda dobro. A vera se pojačava i zato što je veliki broj nosilaca u njegovom delu žreba i to olakšava stvari – dodao je Hrvat za “Standard sport”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar