IZAZOVNA SEZONA ZA CRVENO-BELE: Feldin ipak ostaje u Crvenoj zvezdi

IZAZOVNA SEZONA ZA CRVENO-BELE: Feldin ipak ostaje u Crvenoj zvezdi

Foto: Printscreen youtube


Fanovi “Crvene zvezde” će ipak moći da odahnu, pošto je šokantna izjava da američki košarkaški as, Džejms Feldin, napušta “Crveno-bele”, dementovana!

Naime, prošle nedelje su španski mediji raširili priču da ovaj čuveni košarkaš odlazi iz Crvene zvezde i prelazi u Bilbau. Njegov odlazak bi predstavljao velikui udar za “Crvenu zvezdu”, pošto su klub već napustili Enis i Bjelica, kako bi prešli da igraju za Saragosu, a postoje i glasine da će otići Tejlor Ročesti i Alen Omić.

Miško Ražnjatović je odmah preko Tvitera izjavio da su apsolutno netačne informacije o odlasku još jednog igrača, i da Feldin ostaje da igra za “Zvezdu” do kraja sezone, izgarajući da osvoji trofej za “Zvezdaše”, uprkos tome što je ovaj igrač postao meta mnogih “lovaca na talente” iz drugih klubova.

Njegov odlazak bi predstavljao velikui udar za “Crvenu zvezdu”, pošto su klub napustili već Enis i Bjelica, kako bi prešli da igraju za “Saragosu”, i to odmah nakon poraza zvezde od Budućnosti u finalu ABA lige, dok postoje i glasine da će “Crveno-bele” napustiti i Tejlor Ročesti i Alen Omić.
Izgleda da će “Crvena zvezda” pred sobom imati izazovnu sezonu, a nasstavak njene borbe za lovorov venac možemo pratiti i danas, od 19 časova, kada se očekuje početak takmičenja Superlige i njen meč protiv kluba “Mladosti”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar