Januarski prelazni rok: Liverpul pronašao zamenu za Kutinja u Španiji!

Januarski prelazni rok: Liverpul pronašao zamenu za Kutinja u Španiji!


Liverpul se priprema za odlazak Filipa Kutinja u redove Barselona, a njegova zamena bi trebalo da bude mladi Dani Sebaljos iz Real Madrida. Prema navodima tamošnjih medija, Sebaljos nije zadovoljan minutažom kojom dobija ove godine u ekipi. Jedan od glavnih razloga njegovog nezadovoljstva je predstojeće Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Rusiji. Na kome se Španija nalazi u grupi sa Portugalom, Marokom i Iranom.

Arsenal je odredio cenu za njihovog najboljeg igrača, koji je već duži vremenski period nezadovoljan situacijom u klubu. Cena od 25 miliona funti za usluge Aleksis Sančeza predstavljaju “smešan” novac za ekipu Mančester Sitija, glavnog kandidata za njegove usluge. Razlog ovako male cene za igrača tog kalibra je taj, što ovo leto Sančezu ističe ugovor i postaje slobodan igrač.

Nakon što je napravila veliki propust sa Nejmarom, Barselona bi mogla da se dogodi slična stvar sa još jednim igračem. Samjuel Umtiti koji ima samo 24 godine, predstavlja budućnost fudbalskog kluba iz Katalonije, ima klauzulu po kojoj može da napusti klub za 60 milina evra. Ekipa koja je zainteresovana za njegove usluge je Mančester Siti. Ekipa Pepa Gvardiole, traži dugoročno rešenje za češće povrede Vinsent Kompanija.

Serhio Aguero je ove godine postao najbolji strelac Mančester Sitija u istoriji kluba. Bez obzira na to, postoji velika mogućnost da napusti klub na kraju tekuće sezone. Prema navodima britanskih medija, on nije zadovoljan statusom koji ima ove sezone. Takođe se na to mođe dodati i potencijalni dolazak Aleksis Sančeza iz Arsenala.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić koji ove godine blista u Laciju, izjavio je da ne razmišlja u ovom trenutku u mogućem transferu u neki drugi klub. On je trenutno srećan u Italiji, gde igra i njegov brat. Njegov glavni cilj za ovu sezonu je da sa klubom obezbedi učešće u Ligi Šampiona sledeće godin.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar