JOKANOVIĆ PROBIJA GRANICU OD 100 MILIONA EVRA: Fulam u završnici prelaznog roka dovodi Džoa Brajana

JOKANOVIĆ PROBIJA GRANICU OD 100 MILIONA EVRA: Fulam u završnici prelaznog roka dovodi Džoa Brajana


Slaviša Jokanović, menadžer Fulama, u toku dana trebalo bi da dobije dva nova pojačanja, čime će prebaciti cifru od 100 miliona evra. Prenosi B92. 

Kako prenose mediji na Ostrvu klub sa “Krejven Kotidža” ubedio je fudbalera Bristol Sitija Džoa Brajana da umesto Aston Vile, ugovor potpiše sa Fulamom.

Brajan je bio već viđen na “Vila parku”, međutim Jokanović je uspeo da ga “ukrade” i ovaj transfer iznosiće oko šest miliona dolara, prenosi “SKY Sport”.

24-godišnji Englez pokrivao poziciju levog beka i celu karijeru je proveo u Bristolu.

Pored Brajana, mediji u Engleskoj preneli su informaciju da je Fulam veoma blizu dovođenja Andrea Zambo Angisaa, veznog fudbalera Marseja.

Prema pisanju “Daily mail” Kamerunac je već stigao u London da obavi preglede, a radi se o transferu vrednom 28.000.000 evra. Ukoliko do njega dođe, Angisa će postati drugi najskuplji igrač u istoriji kluba.

Prvi je Žan Mišel Seri, koji je ovog leta iz Nice prešao u Fulam za 30 miliona evra.

Angisa ima samo 22 godine, dete je Marseja i prethodne dve sezone konstantno je bio u startnoj postavi francuskog kluba. Ukoliko dovede Brajana i Angisaa, Fulam će prebaciti cifru od 100 miliona evra ovog leta.

U klub su do sad došli Seri, Aleksandar Mitrović, Alfi Moson, Maksim le Maršan, Andre Širle (pozajmica), Kalum Čejmbers (pozajmica) i Fabri.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar