KAKO ISPUNITI STANDARDE UEFA: Crvena zvezda traži pomoć vlade i FSS za uređenje stadiona

KAKO ISPUNITI STANDARDE UEFA: Crvena zvezda traži pomoć vlade i FSS za uređenje stadiona

Foto: redstarbelgrade.info


Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je pismo Vladi Republike Srbije i Fudbalskom Savezu Srbije sa molbom za pomoć kako bi stadion “Rajko Mitić” u što kraćem roku poboljšao infastrukturu i ispunio sve uslove propisane visokim standardima UEFA.

Zvezda je u pismu detaljno objasnila šta je sve planirano da bude urađeno i izrazila uverenje da će dobiti podršku uoči početka kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Uprava i menadžement kluba su uvereni da će klub imati vremena i sredstava da planirane radove ostvari na zadovoljstvo svih. Ipak, naš klub veruje da će u unapređenju infrastrukture stadiona imati finansijsku podršku od strane Vlade Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije, jer stadion “Rajko Mitić” ne koristi samo Crvena zvezda”, navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Inspekcija UEFA posetila je najveći srpski stadion 26. aprila, a mesec dana kasnije poslala izveštaj sa ocenom, uz koji su bile priložene instrukcije šta je neophodno da se ispravi kako bi Crvena zvezda nesmetano mogla da se takmiči u grupnim fazama Lige šampiona ili Lige Evrope, ukoliko se na terenu za to izbori.} else {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar