KOŠARKA: Crvena Zvezda u Bambergu

KOŠARKA: Crvena Zvezda u Bambergu

Beograd, 29.01.2018. -Trener kosarkasa Crvene zvezde Dusan Alimpijevic gestikulira tokom utakmice 18. kola ABA lige izmedju kosarkasa Crvene zvezde i Partizana, veceras u hali "Aleksandar Nikolic" u Beogradu. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO)


KK Crvena zvezda otputovala je u Nemačku, gde večeras igra u 23. kola Evrolige protiv Bamberga. Dušan Alimpijević ističe želju da se vrate na pobednički kolosek.

“Idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre Kupa. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu u „Areni” i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu dok je šef stručnog štaba bio na operaciji. Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom peridou, odlični su to individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket, Hikmen… Izvrsna je to spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata”, rekao je trener crveno-belih, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Branko Lazić naglašava želju da se “naplati dug”.

“Imali smo malo veću pauzu u Evroligi, bila je ta pauza zbog nacionalnog kupa, ali smo imali nekoliko dana da se pripremimo za gostovanje Bambergu. Idemo tamo da odigramo dobro i želimo da zabeležimo pobedu. Oni su nam dužnici iz prvog dela sezone, kada su nas savladali u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bi potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi”, rekao je Lazić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar