KOŠARKA: Đorđević objavio spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Kini !

KOŠARKA: Đorđević objavio spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Kini !


Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za takmičenje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini. Prenosi B92.

Nakon što je prethodno objavio spisak za duele sa Gruzijom i Nemačkoj, Đorđević je saopštio još jedan za odlazak na turnir u Kinu.

Ova ekipa će se okupiti 15. jula u Beogradu, a u sklopu priprema planiran je i odlazak u Kinu od 26. jula do 6. avgusta, gde će odigrati šest kontrolnih utakmica na dva turnira.

Stručni štab za mečeve četvrtog “prozora” u septembru, uz igrače sa ovog spiska, računa na najbolji mogući tim u kome će biti i igrači iz NBA i Evrolige (koji jedino i imaju mogućnost da igraju u četvrtom “prozoru” u septembru).

Na spisku su:

Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Nikola Rebić (Bilbao), Stefan Pot(FMP), Luka Ašćerić (Mega Bemaks), Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks), Aleksa Avramović (Vareze), Nemanja Nenadić (FMP), Vanja Marinković (Partizan), Aleksa Radanov (Crvena zvezda) Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Dejan Davidovac(Crvena zvezda), Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Vojislav Stojanović (Betalan Kapo D’’Orlando), Nikola Rakočević (SAD), Dejan Todorović (Bilbao), Stefan Birčević (Istanbul BSB), Luka Mitrović (Bamberg), Stefan Janković (Crvena zvezda),Boriša Simanić (FMP), Dragan Apić (FMP), Dušan Ristić (Arizona Univerzitet), Uroš Luković (Mornar Bar) i Nikola Jovanović (Crvena zvezda).

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar