KOŠARKA: Pobuna u KK Crvena Zvezda

KOŠARKA: Pobuna u KK Crvena Zvezda

Beograd, 16.01.2018. -Trener kosarkasa Crvene zvezde Dusan Alimpijevic gestikulira tokom utakmice 18. kola Evrolige izmedju kosarkasa Crvene zvezde i Himkija, veceras u hali "Aleksandar Nikolic" u Beogradu. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO)


U ekipi crveno-belih, atmosfera je veoma loša. Prema pisanju medija, došlo je do sukoba na relaciji igrači-trener.

Nakon loše partiju u kupu, protiv Borca, posle čega se nadovezao poraz od najvećeg rivala Partizana, došlo je umalo do tuče između kapitena Branka Lazića i trenera Alimpijevića.

“Već neko vreme atmosfera u svlačionici je užasna. Alimpijević nema nikakav autoritet nad Perom Antićem, a polako je počeo da gubi uticaj i na ostale starije igrače. Nakon meča sa Borcem jedna svađa je otišla predaleko, pa su se trener i kapiten Lazić žestoko sukobili i umalo potukli. Ostali igrači su se umešali i razdvojili ih, pa je ozbiljniji sukob izbegnut”, navodi izvor, jednog dnevnog lista.

Zatim je dodato.

Svi igrači bili su na Lazićevoj strani. U jednom trenutku Antić je poručio treneru: “Dobio si žuti karton, još jedan sličan ispad i računaj da imaš crveni.” Do kraja turnira nisu se pomirili. I dalje se oseća napetost, mada se trude da u javnosti ostave utisak kako je sve u najboljem redu”, rekao je taj izvor.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar