KOŠARKA: Vanredna konferencija za novinare KK Crvena Zvezda

KOŠARKA: Vanredna konferencija za novinare KK Crvena Zvezda

Foto: Youtube


Povodom informacija, koje su se pojavile jutros, da u klubu vlada loša atmosfera i da je došlo do sukoba, organizovana je konferencija za novinare.

Prisustvovali su Nebojša Čović, Pero Antić, Branko Lazić i trener  Dušan Alimpijević, koji su se našli u centru zbivanja. Istaknuto je da klub, neće više da trpi uvrede na svoj račun.

“Mi smo sve do sada trpeli, ali sve je prešlo svaku meru. Da neko zove trenera Zvezde u 13 časova u nedelju i pravi izmišljenu priču. Ovo što ide u javnost i medije, već je prešlo svaku meru. Neko ugrožava naše funkcionisanje. Valjda vam je svima cilj da svi zajedno pravimo rezultat, bez obzira na klupsku obojenost. Mediji ponekad služe i za spinovanja. Počev od one avanture i objavljivanja Pera na rođenju deteta, pa preko toga da je Lazić udario trenra, pa snimak sa utakmice da je u prvom planu Alimpijević”, rekao je Čović.

Dodao je takođe, da mnogima smetaju uspesi crveno-belih.

“Posle utakmice Zvezda – Borac, zajedno su konferenciju držali trener i kapiten. Valjda su se dobro pretukli pre toga. Nekima je to verovatno smešno od vas. Smešno je što nam se sve to permanentno radi i potura nam se. Bolje vi recite i napišite: ‘Ne prijaju nam uspesi jedinog kluba koji proleće čeka u evropskim takmičenjima’. Taj pristup je nedopustiv. Mi takvu komunikaciju ne želimo da pravimo. U određenim situacijama imali smo i podršku i pomoc, ali mislim da to mi nikada nismo zloupotrebili”, dodao je prvi čovek kluba.

KOŠARKA: Pobuna u KK Crvena Zvezda

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar