NASTAVAK SKANDALA: Budućnost ne garantuje bezbednost pred večerašnji duel

NASTAVAK SKANDALA: Budućnost ne garantuje bezbednost pred večerašnji duel

Beograd, 10.04.2018. -Kosarkasi Crvene zvezde i Buducnosti u akciji tokom druge utakmice finala plej-ofa ABA lige, veceras u dvorani "Aleksandar Nikolic" u Beogradu. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO)


Ne smiruju se strasti u Podgorici. Tenzije je sve više, novi problem, posle verbalnog i umalo fizičkog napada.

Uprava KK Budućnost ne garantuje bezbednost malobrojnim prijateljima crveno-belih, koji će biti u petak i subotu uveče na tribinama hale “Morača”. Prilikom gostovanja Podgoričana u hali “Aleksandar Nikolić”, Zvezda je uslišila želje crnogorskog šampiona i dala im 25 karata za prijatelje kluba koji su sedeli iza klupe Budućnosti, odnosno pet u VIP loži. Pod uslovom da reciprocitet bude isti, i da prijatelji crveno-belih imaju isti broj ulaznica i mesta u Podgorici. Uprava KK Budućnost se složila i pismeno potvrdila, međutim, u toku dana stigao je šok:

“Mi bismo pristali, ali ne možemo da garantujemo bezbednost za 25 prijatelja Zvezde koji bi sedeli uz klupu svog kluba jer se blizu nalaze navijači “varvari”, koji prete, psuju i vrše pritisak na gostujuće ekipe”, glasilo je obrazloženje Podgoričana.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar