NBA: Neverovatna situacija na pomolu

NBA: Neverovatna situacija na pomolu


Predstojeće leto, može da proizvede jedan od najvećih poremećaja u ligi.

Košarkaš Klivlenda, Lebron Džejms naredno leto postaje slobodan agent. Zbog poznatog seleri kepa, on će biti u mogućnosti da promeni klub. Trenutna situacija u njegovom klubu, govori da takav rasplet nije nemoguć. On je više puta izjavio da će nakon završetka karijere živeti na Zapadu, gde i ima kuću.

Klipersi i Lejkersi već uveliko prave prostor za dovođenje Džejmsa. Hjuston se takođe pominje kao opcija, gde bi uz trenutni sastav ekipe, mogao odmah da “napadne” titulu. Filadelfija je isto u igri, ali tu bi Lebron bio predvodnik mladog i veoma perspektivnog tima, koji ne bi mogao odmah da se uključi u borbu za titulu.

Vest koja se pojavila, a objavio je ESPN sinoć, kaže da se u igru uključio i Golden Stejt. Pominje se da je Lebron spreman da sasluša ponudu “Ratnika”. U ovom slučaju, Klej Tompson i Igodala bi otišli u suprotnom pravcu. Pored toga, ekipa bi morala da otpusti Livingstona, a Kevin Durant trebalo bi da pristane na još godinu bez maksimalne plate.

Kada se zamisli ekipa, koju čine Kari, Lebron i Durant, teško je zamisliti nekog ko bi mogao da im se suprostavi. Već duže vreme se pominje, kako NBA liga polako gubi na svom značaju, zbog stvaranja super timova (Klivlend, Golden Stejt, Hjuston, Oklahoma). Kada se pogleda ko je osvajač prstena proteklih godina, gubi se sva čar.

Pred nama je zanimljivo leto, mada ovakav rasplet je teško očekivati.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar