NOVAKOVO PISMO NAVIJAČIMA: “Neverovatno ne postoji, limiti ne postoje, prihvatite nevolje i poverenje u moć verovanja”

NOVAKOVO PISMO NAVIJAČIMA: “Neverovatno ne postoji, limiti ne postoje, prihvatite nevolje i poverenje u moć verovanja”


Novak Đokovič je posle turbulentne sezone u kojoj se oporavljao od teške povrede lakta, ponovo na putu da postane najbolji teniser sveta.

I to dokazuju dva grend slema, poslednja u sezoni – Vimbldon i US Open. Zbog svih dešavanja u poslednjih nekoliko fantastičnih meseci, treći reket sveta se obratio svim navijačima emotivnim pismom.

– Pre nego što sa vama podelim najdublje misli, želim da vam se zahvalim na ljubavi i podršci u teškim vremenima, ali i tokom ovih dobrih vremena. To mi znači sve na svetu, i da znate da nije lako držati se stvari kada su nesigurne… Zato, hvala vam!

View this post on Instagram

Before I share with you my deepest thoughts, I wanted to THANK YOU for your love and support during the hard times, and also during these good times. It means the world to me and I know it wasn’t easy to stick around when things were uncertain. So thank you! _ UnBELIEVEable is usually the most common way to explain extraordinary success.. To me, that expression negates the most powerful emotion that one can have – BELIEF. All this time, belief is what pushed me through moments of doubt, pain, uncertainty. I was stuck at some point and overwhelmed by a plethora of information. And the results were not showing. Everybody offered their opinions and advice on what to do and what was happening to me, and I can’t say I didn’t hear any of it. I did. I got confused at times. But there was one thing that kept me up, kept me going: Belief in myself, my abilities, my skills and talent, and my resilience. Belief that I am meant to do this. _ The biggest takeaway from these fantastic past few months is that UNBELIEVABLE doesn’t exist. Limits do not exist. When you see it in your mind, you can achieve it in life. When you show up with your courage, confidence and belief, you are already a winner despite the actual result. Your character prevails and you build your habits and your habits bring you one step closer to your goals. So my friends, embrace adversity and trust in the power of belief.. it can take you anywhere 💪 Love to all. Idemooo #USOpen

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Neverovatno je obično najčešća fraza kako bi se objasnio izuzetan uspeh. Za mene, taj izrazi negira najsnažnije emocije koje neko može da ima – VEROVATI. Sve vreme, verovanje je ono što me je guralo kroz teške trenutke, sumnje, bola, nesigurnosti. Zagrlavio sam se u nekom trenutku i bio preplavljen informacijama, a rezultati se nisu pokazivali. Svi su davali mišljenja i savete o tome šta da radim i šta se dešava, a ne mogu da kažem da ništa nisam čuo. Jesam. U to vreme sam često bio zbunjen. Međutim, postojala je jedna stvar koja me je zadržavala i uspela u tome – verovanje u sebe, sposobnosti, veštine i talente, otpornost. Verovanje da sam napravio ovo.
Najveći utisak u poslednjih fantastičnih nekoliko meseci je da NEVEROVATNO ne postoji. Limiti ne postoje. Kada sve to vidite u svom umu, to možete da postignete u životu. Kada pokažete hrabrost, samouverenost i veru, već ste pobednik, bez obzira na rezultat. Vaš karakter preovladava i gradite navike, a one su važne kako bi vas odvele korak napred zacrtanim ciljevima.

Zato moji prijatelji, prihvatite nevolje i poverenje u moć verovanja… Može vas odvesti bilo gde. Ljubav svima, idemo! – napisao je Novak na Instagramu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar