ODLIČNE PARTIJE NISU PROŠLE NEPRIMEĆENO: Čelsi zainteresovan za srpskog reprezentativca

ODLIČNE PARTIJE NISU PROŠLE NEPRIMEĆENO: Čelsi zainteresovan za srpskog reprezentativca


Srpski fudbaler je u prvih pet rundi postigao četiri gola, a uz to je i za “orlove” bio dvostruki strelac u duelu sa Rumunijom, pa je privukao pažnju bogatih timova

Bilo je samo pitanje trenutka kada će ime Aleksandra Mitrovića (23) početi da se povezuje sa velikanima engleskog fudbala, posle sjajnih partija na startu nove sezone. Za početak “Miror” je objavio da se srpski centarfor nalazi na listi želja Čelsija, budući da je menadžer Maurisio Sari nezadovoljan učinkom Alvara Morate i Olivijea Žirua.

Mitrović je u prvih pet rundi postigao četiri gola, a uz to je i za “orlove” bio dvostruki strelac u duelu sa Rumunijom, pa je privukao pažnju bogatih timova. Kako “Miror” navodi, osim Čelsija, za golgetera Fulama zainteresovala su se i dva italijanska kluba, čija imena nisu objavljena.

Naš napadač je tek od ovog leta član ekipe čiji je trener Slaviša Jokanović, pošto je od januara bio na pozajmici iz Njukasla. Fulam ga je od “svraka” otkupio za 20,2 miliona evra, i ukoliko ga bude prodavao uskoro, sigurno će tražiti znatno veće obeštećenje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar