OGLASIO SE LUKA MILIVOJEVIĆ: Bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži

OGLASIO SE LUKA MILIVOJEVIĆ:  Bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži


Svetsko prvenstvo je završeno ali strasti se i dalje nisu stišale. Bilo je mnogo reči povodom igre naše reprezentacije u Rusiji. Mnogi su smatrali da je moglo i moralo bolje. Mnogi su upirali prst u igrače do selektora, tražeći krivca za još jedno razočarenje. Jedan od onih koji je imao šta da kaže, bio je i Luka Milivojević. Jedan od najiskusijih igrača koje je ova reprezentacija imala na nedavno završenom prvenstvu.
Prilikom jednog obraćanja u medijima, Miliojević je istakao kako je selektor Krstajić donosio pogrešne odluke u utakmicama sa Švajcarskom i Brazilom. Ova izjava ne samo da nije protekla nezapaženo, već ga je verovatno mnogo i koštala. Selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, nedavno je objavio spisak fudbalera, na koje računa, pred predstjeće nadmetanje u Ligi nacija. Na spisku nema Luke Milivojevića. Da njegov izostanak iz reprezentacije nije slučajnost i da ima veze sa iznošenjem stava o Krstajićevoj taktici potvrđuje i skorašnja izjava selektora Srbije.
– Ja sam 20 godina igrao profesionalno fudbal. Bio sam u situaciji da sam se slagao ili nisam sa šefovima, ali je moje vaspitanje je takvo da o tome ne pričam u javnosti, jer poštujem mesto i tim u kojem treniram, a to se odnosi na ekipu i stručni štab. Ne mogu ja nikome da zabranim da kaže ono što misli i gde misli, tako da mislim da sam bio jasan poručio je Krstajić, a na kasnije insistiranje novinara da još jednom objasni zašto nema Milivojevića, poručio je da Srbija može bez svakog, osim Matića, Kolarova i Tadića.

Povodom Krstajićeve izjave, Milivojević se ponovo oglasio, ovaj put preko društvene mreže Instagram. Rešen da stavi tačku na prepucavanje koje traje… koje traje već predugo.
– Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim.
Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo?
Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP. Dan posle utakmice sa Švajcarskom na poziv selektora došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab i gde sam rekao svima u LICE šta imam. O taktici, i samom toku utakmice protiv Švajcarske. Istog dana smo i mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od Švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim štabom. Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili smo svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje.
Posle tog poraza ništa nije bilo isto. Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom, nas desetak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom, a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil, samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan. Tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu!
Želim samo da potvrdim reči svojih saigrača, da je atmosfera među nama igračima bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba ili problema unutar ekipe nije bilo.
Želim saigračima puno sreće i uspeha u Ligi nacija.
Najveća čast od kada igram fudbal mi je bila igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži.
Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima, ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima podelim istinu i činjenice.

Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve lazi iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku.Sujeta ? Ili možda nešto drugo ??? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP . Dan posle utakmice sa svajcarskom na poziv selektora dosao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab rekao sam svima u LICE šta sam imao ,o taktici i samom toku utakmice protiv švajcarske. Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom.Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje . Posle tog poraza ništa nije bilo isto. Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil ,samim tim nismo znali ni tim koji treba da pocne utakmicu što je bio presedan ,tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu ! Zelim da potvrdim reci svojih saigraca da je atmosfera medju nama igracima na SP. bila fenomenalna I da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo. Zelim saigracima puno srece i uspeha u ligi nacija. Najveca cast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju ali u ovakvim okolnostima je bolje sto ne saradjujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglasavam jer su ovo stvari koje se drze unutar tima ali posto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam resio da sa svima vama podelim istinu i činjenice !

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar