OLIMPIJCI NA MODNOJ PISTI: Predstavljena oprema srpskih sportista za Rio 2016.

OLIMPIJCI NA MODNOJ PISTI: Predstavljena oprema srpskih sportista za Rio 2016.

FOTO: Tanjug


Olimpijski komitet Srbije i poljski brend 4F. na modnnoj reviji, održanoj u utorak uveče, u Jugoslovenskoj kinoteci, predstavili su opremu koju će srpski sportisti nositi na Olimpijskim igrama u Riju.

Na reviji su prisustovale mnogobrojne poznate ličnosti, dok su specijalni gosti na pisti bile predstavnice Olimpijskog tima Srbije, evropske šampionke, košarkašice Dajana Butulija i Tamara Radočaj, kao i džudista Aleksandar Kukolj.

– U ime Olimpijskog tima Srbije i u svoje lične ime, želim da zahvalim našem partneru, brendu 4F, bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Njihova podrška, stručnost i predan rad rezultirali su izvanrednom kolekcijom na koju smo ponosni. Naši olimpijci će nositi opremu vrhunskog kvaliteta i verujem da će se u njoj sjajno osećati. Svim predstavnicima Srbije u Riju, želim puno sreće, a siguran sam da će brend 4F promovisati na najbolji mogući način – sa pobedničkih postolja- rekao je potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj.

Igor Klaja, direktor OTCF, poljske kompanije u čijem je vlasništvo 4F, rekao je da je velika čast i zadovoljstvo konačno predstaviti kolekciju Olimpijskog tima Srbije.

– Olimpijska kolekcija tima Srbije rezultat je osamnaestomesečnog rada i čast nam je i zadovoljstvo da je konačno predstavimo srpskoj javnosti. Čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima Srbije i u skladu sa modnim trendovima. Ovo je samo početak naše olimpijske avanture- rekao je Klaja.

Olimpijsku kolekciju tima Srbije kreirao je 4F dizajnerski tim, od dvadesetak ljudi, uključujući grafičke dizajnere i stručnjake za modnu industriju i sastoji se od tri linije (Paradne uniforme, opreme za trening i opreme za slobodno vreme). Kolekcija je upotpunjeva velikim brojem dodataka , uključujući i patike, naočare za sunce, kape, torbe…

Pored Olimpijskih igara u Riju, brend 4F takođe će biti zvanična oprema srpskih olimpijaca na Zimskim Olimpijskim igrama u Pjong Čangu 2018. godine.} else {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar