PREDSEDNIK KK PARTIZAN: Janković je interesantan igrač, ovo je možda dobra prilika za nas

PREDSEDNIK KK PARTIZAN: Janković je interesantan igrač, ovo je možda dobra prilika za nas


Košarkaš Stefan Janković tvrdi da više nije član Crvene zvezde, odnosno da je postao slobodan igrač, a Partizan ne krije da bi voleo da ga angažuje.

Izgleda da sve ide u pravcu da krilni centar, koji je u poslednje vreme podigao veliku prašinu, završi u Humskoj.

– Odnos Jankovića i njegovog, koliko sad čujem, već bivšeg kluba je njihov lični odnos i ne želim da ga komentarišem – rekao je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, ali je na pitanje da li je rukovodstvo crno-belih zainteresovano za Jankovića bio konkretniji:

– Stefan je interesantan igrač, mlad, perspektivan, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo baš dobra prilika za nas. Razmislićemo – kaže Mijailović.

Crvena zvezda je izdala saopštenje u kome sugeriše da je Janković već potpisao predugovor s “jednim klubom”, misleći na Partizan.

– Već sam se izjasnio o ovom pitanju, ne želim da komentarišem odnos Crvene zvezde i Stefana Jankovića. Obično kada želim nešto da kažem, kažem to direktno, a ne govorim u rebusima – odgovorio je Mijailović za “Kurir”.

Partizan mora da reši pitanje na poziciji krilnog centra, koju upravo pokriva Janković.

– Ukoliko se ukaže dobra prilika za Partizan koja se uklapa u budžet kojim raspolažemo, problem će odmah biti rešen – pojasnio je predsednik crno-belih.

Mijailović nije previše zabrinut ni zbog loših rezultata ekipe na pripremama u Španiji.

– Cilj turneje je bio da uočimo sve naše eventualne nedostatke i budemo sigurni sa čime raspolažemo. Sigurno ne mogu biti zadovoljan postignutim rezultatima, koji su, po mom mišljenju, sada najmanje važni. Veoma je bitno da smo uočili nedostatke. Pred nama je dve nedelje do početka ABA lige i dovoljno vremena da se problemi reše – smatra Mijailović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar