REPEŠA: Neka bude prava podgorička atmosfera, pljuvanje je najkukavičkiji čin

REPEŠA: Neka bude prava podgorička atmosfera, pljuvanje je najkukavičkiji čin


Jasmin Repeša, trener Budućnosti, pozvao je svoje košarkaše da pokažu reakciju i ponos kako bi ostali u trci za šampionski trofej.

“Serija nije krenula onako kako smo želeli, gubimo 2:0 i ne samo to, većim delom nismo bili dobri. U oba meča smo dobro krenuli, ali je Zvezda na identičan način dolazila do prednosti, trojkama u ključnim momentima, a mi nismo bili mentalno jaki da se vratimo. Previše smo napravili grešaka, ali sve mogu da se otklone”, rekao je Repeša na konferenciji za medije u Podgorici.

On je priznao da je ekipi poljuljano samopouzdanje, ali da je uveren da može da povrati.

“Uveren sam da u domaćinskoj atmosferi možemo do pobede. Ekipa mora da pokaže reakciju, trebaju mi osobe, a ne igrači. Potrebno je da se pokaže imidž i ponos. Ko nema reakciju u ovom trenutku nema ni ponos, ne može nigde da igra na svetu”, izjavio je Repeša, koji je priznao i da je bio uveren u jedan brejk u Beogradu.

Hrvatski stručnjak pozvao je navijače da “ispoštuju protivnika i da ne dožive ono što je on u Beogradu”.

“Neka bude prava podgorička atmosfera. Ne bih puno šta dodao, osim što sam ono doživeo, video i čuo. Iznenađen sam… Nisam doživeo duševnu traumu, ipak sam ja odrastao na asfaltu i to za mene nije novost. Osoba sam koja više prihvata šamar, nego pljuvanje, jer je pljuvanje najkukavičkiji čin”.

 

Pročitajte još: