RONALDO O ODNOSU SA FLORENTINOM PERESOM: “Gledao me je kao da mu više nisam potreban”

RONALDO O ODNOSU SA FLORENTINOM PERESOM: “Gledao me je kao da mu više nisam potreban”


Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prvi put je javno govorio o napuštanju Real Madrida u letnjem prelaznom roku.

Ronaldo je posle devet veoma uspešnih godina otišao iz Reala i prešao u Juuventus, a ističe da je predsednik Florentino Peres bio jedan od glavnih razloga.

“Florentino Peres me je uvek gledao samo kao poslovnog partnera, sve što mi je govorio nije bilo iz srca”, rekao je Ronaldo i nastavio:

“Osećao sam da me u klubu, a posebno predsednik, nisu gledali kao na početku. Predsednik me je gledao kao da mu više nisam potreban”, rekao je Portugalac i dodao da mu je ta “promena stava” probudila razmišljanje da napusti Madrid.

Portugalac će zauvek biti zahvalan jednom od najvećih klubova na svetu.

“Ostvario sam neke dobre stvari u Madridu, imao neke neverovatne momente koje ću uvek pamtiti, sa kolegama koji su mi veoma vredni. Pamtim i navijači, ali mislim da je posle devet godina tamo, bilo vreme da promenim klub i nastavim dalje”.

Njegov transfer u Torino poklopio se sa odlaskom Zinedina Zidana koji je dao ostavku na mesto trenera posle tri uzastopne titule u Ligi šampiona.

“Odlazak Zidana nije igrao ulogu u mojoj odluci, ali je posle toga potvrđena. U Juventus nisam otišao zbog novca već zato što su me stvarno želeli”.

Za kraj intervjua za magazine “Frans fudbal” osvrnuo se i na svoje šanse da ponovo dobije Zlatnu loptu.

“Nisam opsednut Zlatnom loptom, ali pošto sam jedan od najboljih u istoriji, mislim da sam je zaslužio”, zaključio je Ronaldo.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar