RONALDO O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE: “Sve ovo utiče na mene imam partnerku, četvoro dece, majku u godinama…”

RONALDO O OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE: “Sve ovo utiče na mene imam partnerku, četvoro dece, majku u godinama…”


Prva zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo naglašava da priče o silovanju za koje je on optužen utiču na njegov život, kao i da mu nije što sve to porodica mora da sluša.

– Naravno da ova priča utiče na moj život. Imam partnerku, četvoro dece, majku u godinama, sestre, brata i porodicu sa kojom sam blizak. Da ne pominjem moju reputaciju, ja sam primer mnogima – rekao je Ronaldo, preneo je deo intervjua magazin “Frans Fudbal”.

Podsetimo, Ketrin Majorga optužila je Portugalca da ju je silovao 2009. godine, čak je podnela i tužbu prošlog meseca na sudu u Nevadi, a napadač “stare dame” je te optužbe negirao.

– Sve sam objasnio mojoj partnerki. Moj sin, Kristijano mlađi, suviše je mlad da bi to razumeo. Najgore mi je zbog moje majke i mojih sestara. One su zatečene, ali su u isto vreme i veoma ljute. Ovo je prvi put da sam ih video u takvom stanju.

On je ovog leta stigao u redove Juventusa iz Real Madrida, a posle nešto slabijeg početka u timu iz Torina u poslednje vreme igra u sjajnoj formi.

– Zamislite šta znači kada vam neko kaže da ste silovatelj. Znam ko sam i znam šta sam uradio. Istina će izaći na videlo. Svi ti ljudi koji me kritikuju ili oni koji ovih dana izlažu javnosti moj život, koji ga pretvaraju u cirkus, svi oni će videti.

“Frans Fudbal” će 3. decembra dodeliti Zlatnu loptu najboljem fudbaleru sveta, a među kandidatima je i Kristijano Ronaldo.

– Naravno mislim da zaslužujem Zlatnu loptu ove godine. Sanjam da šesti put osvojim to vredno priznanje, a po tome bih pretekao Lionela Mesija. Ali, ja ne kontrolišem glasanje, već samo moju igru – zaključio je Ronaldo.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar