RUKAVINA POZVAO NA MIR: Nikome ne ide u prilog da se oko reprezentacije stvara loša atmosfera

RUKAVINA POZVAO NA MIR: Nikome ne ide u prilog da se oko reprezentacije stvara loša atmosfera


Fudbalski reprezentativac Srbije Antonio Rukavina pozvao je danas na mir i istakao da nikome ne ide u prilog loša atmosfera oko nacionalnog tima i svadje preko medija.

“Nikome ne ide u prilog da se oko reprezentacije priča negativno, da je lošija atmosfera. Navikli smo na to duži niz godina, uvek je to bilo… Ja bih pozvao na mir. Nikome ne ide u prilog da se svađamo preko medija. Mislim da je svima u interesu da reprezentacija pokuša kroz da se Ligu nacija kvalifikuje na Evropsko prvenstvo i da veže dva takmičenja za redom”, rekao Rukavina novinarima pred put u Litvaniju.

Fudbalska reprezentacija Srbije putuje danas u Litvaniju, gde će početi novoformirano takmičenje Ligu nacija, ali se prethodnih dana malo govorilo o toj utakmici.

Glavna tema je bila izostanak sa spiska pojedinih igrača, među kojima je i Luka Milivojević. Selektor Mladen Krstajić je potvrdio reči svog pomoćnika Milana Obradovića koji je govorio o “puču” koji je Milivojević spremao u reprezentaciji, da bi potom igrač izjavio da selektor ne govori istinu.

Ako dobije priliku u sutrašnjem meču protiv Litvanije, Rukavina će upisati 50. nastup za nacionalni tim.

“Mislim da je svakom igraču kad ulazi u reprezentaciju cilj da dođe do nekog okruglog broja. Sigurno da mi mnogo znači i da ću imati poseban motiv na utakmici protiv Litvanije”, rekao je on.

Rukavina je nakon Svetskog prvenstva u Rusiji izjavio da se povlači iz reprezentacije.

“Dao sam izjavu da se opraštam, ne zato što ja to želim već zato što mislim da je to neki prirodni put, da je vreme da dođu mladji… Razmišljao sam o tome da sam možda završio, bilo mi je tada žao da ne odigram tu 50. utakmicu, ali evo nadam se da ću imati prilike da je odigram i srećan sam što sam ponovo ovde sa svima”, rekao je Rukavina.

Utakmica Srbija – Litvanija će se igrati u petak od 20.45 na stadionu LFF, kapaciteta 5.067 mesta.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar