SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMA NOVI KLUB !!

SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMA NOVI KLUB !!

Foto: Youtube


Naš trener Siniša Mihajlović je, kao što je to “Blic” prvi najavio pre pet dana, stigao u Lisabon gde ga očekuje potpis ugovora se ekipom Sportinga. Prenosi Blic.

Kako prenose lokalni mediji ovog ponedeljka, on bi trebao da stavi paraf na trogodišnju saradnju sa trećeplasiranim timom Portugala iz prošle sezoni.

Mihajlović će imati određenih problema da napravi konkurentan tim u borbi za titulu sa Benfikom i Portom, jer su neki od igrača raskinuli ugovore. Među njima su i dva bitna šrafa u lisabonskom prvoligašu iz ranijih godina, golman Rui Patrisio i Bruno Fernandeš.

Predsednik Sportinga Bruno de Karvaljo uveren je da je baš Mihajlović pravi izbor za klupu “lavova”. Klub u prošloj sezoni nije ispunio ambicije koje su postavljene, pa je tim ostao bez Lige šampiona. Tako će srpski stručnjak ekipu voditi u drugom po rangu evropskom takmičenju.

Mihajlović će tako prvi put u klupskoj karijeri raditi van Italije, a do sada je vodio Bolonju, Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju, Torino, a bio je i selektor Srbije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar