SPORTING NEĆE DA ISPLATI MIHAJLOVIĆA: “Bio je na probnom radu”

SPORTING NEĆE DA ISPLATI MIHAJLOVIĆA: “Bio je na probnom radu”


Sporting iz Lisabona nema nameru da plati srpskom treneru Siniši Mihajloviću odštetu od 10 miliona evra, pošto u klubu smatraju da je bio na probnom radu. Prenosi Blic. 

Predsednik kluba Souza Sintra, koji je na toj funkciji nasledio čoveka koji je doveo Mihajlovića – Bruna de Karvalja, izjavio je da je Srbin bio na probnom radu i da je iskorišćena opcija razlaza već posle devet dana.

“Mihajlović je bio na probnom radu 15 dana, tako da mu neću platiti 10 miliona odšete. Čim je došao počeo je da pravi greške, hteo je da promenimo lokaciju priprema i platimo 300.000 evra više”, izjavio je Sintra.

Predsednik lisabonske ekipe ne smatra da je Mihajlović veliki trener i to je obrazložio činjenicom da nema trofej u karijeri.

“Nemam ništa protiv Mihajlovića, ali nikada ništa nije osvojio, za razliku od toga što je bio dobar fudbaler i izvođač slobodnih udaraca”, rekao je Souza Sintra.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije je prvobitno potpisao trogodišnji ugovor vredan šest miliona evra i sada zbog preranog raskida traži 10 miliona od Sportinga.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar