SREĆNO, UZ ZVUKE SAMBE: Brazilske plesačice na ispraćaju srpskih olimpijaca u Rio

SREĆNO, UZ ZVUKE SAMBE: Brazilske plesačice na ispraćaju srpskih olimpijaca u Rio


Olimpijski Komitet Srbije (OKS) i kompanija “Jaffa Crvenka” priredili su u Klubu privrednika nesvakidašnji ispraćaj srpskog tima na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira, uz samba zvuke, kapueru i brazilske plesačice.

U duhu Igara, srpski sportisti upalili su Olimpijsku baklju i time simbolično poželeli srećan put i uspešno takmičenje u Riju.

– ”Jaffa” je uz momke i devojke koji danas čine Olimpijski tim Srbije bila tokom čitavog njihovog odrastanja i pružala pozitivnu energiju nakon napornih treninga.Siguran sam da će ”Jaffa”, kao zvanični biskvit tima, opet biti nezamenjiva podrška, ali i deo slavlja našeg tima u Riju, čemu se posebno nadamo- izjavio je Bojan Knežević, direktor kompanije “Jaffa Crvenka”.

FOTO: Tanjug

FOTO: Tanjug

Ambijent žurke podsećao je na plažne barove duž Kopakabane, a gosti su duh Brazila mogli da dožive svim čulima.

Pored karakterističnih latino zvukova, koji su okupljene dugo držali na nogama, zvanice su mogle da se upoznaju i uživaju u karakterističnim ukusima Brazila i zanimljivim koktelima.

– ”Jaffa” je bila uz naše olimpijce na putu za London, a sada je njihova podrska u susret Riju. Verujem da ćemo se zajedno radovati uspesima i medaljama u Riju, a da ćemo nakon toga uspešnu saradnju nastaviti i na putu za Tokio 2020. Siguran sam da će prve Igre koje će se održati na južnoameričkom kontinentu obojiti atmosfera, boje i ritmovi Brazila, kao što je to slučaj sa ovom večeri, a verujem da će uspesi i medalje u Riju biti povod za neko slično druženje po povratku iz Brazila- rekao je generalni sekretar OKS Ðorđe Višacki.

Oduševljenje ambijentom Rija u Beogradu nisu krile ni zlatne srpske košarkašice Tamara Radočaj i Milica Dabović, koje su priznale da jedva čekaju da stignu u Brazil i najavile borbu za svaki poen, možda i za medalju.

Selektor košarkašica Marina Maljković izjavila je da se devoje odavno osećaju kao deo tima Srbije i da će učiniti sve da se na najbolji način predstave na Olimpijskim igrama.

Puno uspeha srpskim olimpijcima poželo je i Huan Olivirea Monfin, sekretar ambasade Brazila, kao predstavnik zemlje domaćina Olimpijskih igara.

Igre u Riju održaće se od 5. do 20. avgusta.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar