SRPSKA REPREZENTACIJA VEČERAS PROTIV GRUZIJE: Nastavljaju se kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

SRPSKA REPREZENTACIJA VEČERAS PROTIV GRUZIJE: Nastavljaju se kvalifikacije za Svetsko prvenstvo


Srpske reprezentativce večeras očekuje jedna od najbitnijih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine. Protivnik je nimalo naivna ekipa Gruzije, a utakmica će se odigrati u Tbilisiju i biće na programu od 17 časova.
Naša reprezentacija trenutno se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, ispod Nemačke, ali ispred večerašnjeg protivnika.
Izabranicima Aleksandra Đorđevića neće biti lako, jer nastupaju u izmenjenom sastavu, ali i zbog toga što će na suprotnoj strani imati za protivnike Šengeliju i Šermadinija. Iza pomenute dvojice su sjajne sezone u Španskoj ligi, u dresovima Unikahe i Baskonije. Obojicu odlično poznaje Dragan Milosavljević koji će na ovom meču, kao jedan od najisksnijih,  biti nosilaca naše reprezentacije.
– Neće biti lako. neke njihove igrače znamo, poznato nam je odakle preti najveća opasnost. Šengelija je neverovatan. On će nam biti najveća pretnja. Igra i licem i leđima. Šermandini je veliki, ali ne bi trebalo da imamo problem sa njim, jer su i naši centri kvalitetni, rekao je za medije pred utakmicu Milosavljević.

Rezultat večerašnjem meča u mnogome će zavisisti od toga kako naš centarski tandem, Nikola Milutinov i Boban Marijanović, budu raspoloženi. Milutinov je stasao u odličnog centra i iza sebe ima uspešnu sezonu, koja bi bila i zapaženija da nije imao problema sa povredama. Povreda prsta na ruci i dalje nije skroz sanirana, ali centar Olimpijakosa obećava da će izdržati. Nikola Milutinov je inače prvi put sa reprezentacijom od Evropskog prvenstva 2015. godine.
-Lep je osećaj biti uz tim. Lako je priključiti se ovoj ekipi. Saigrači i treneri su mi pomogli, baš kao šo je i sa drugim igračima. Trudimo se svi koji smo tu da pomognemo jedni drugima, podvukao je prvi centar naše reprezentacije.

Naša reprezentacija nastupaće u sledećem sastavu:
Marko Simonović, Stevan Jelovac, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Dejan Todorović, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Đorđe Gagić, Stefan Peno, Boban Marijanović.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar