TENIS: Australijan open kao i do sad na Eurosportu

TENIS: Australijan open kao i do sad na Eurosportu


Najveća imena svetskog tenisa se polako vraćaju na terene. Nije mogao da bude lepši početak, nego grend slem Australijan open, koji će biti na kanalima Eurosporta.

Mats Vilander saradnik Eurosporta i osvajač sedam grend slem titula je izjavio:

“Australian open je zasigurno turnir koji igrači najviše vole. Opuštena atmosfera ovog turnira pruža mogućnost teniserima da prikažu svoju najbolju igru, od čega opet veliku korist imaju i gledaoci širom Evrope koji uživaju u prenosima. Čvrsto verujem da Eurosport pruža fanovima uslugu bez premca kada je reč o prenosima teniskih turnira.

Trudimo se da pomeramo granice sa našim prenosima tenisa koje su ljubitelji ovog sporta zaista dobro prihvatili. Radimo sa najvećim imenima iz sveta tenisa, nudimo najbolju analizu i pružamo mogućnost fanovima da prate svoje omiljene sportiste. Znamo šta fanovi žele, zato što smo i mi sami fanovi.”

Eurosport će u svom sport tim eksperata i analitičara, imati sve sam velikane tenisa. Džon Mekinro, Boris Beker i Mats Vilander, koji će pružiti svoju jedinstvenu analizu događaja sa terena, dok će Vilander i Barbara Šet voditi legendarnu emisiju pod nazivom Gejm, Šet i Mats.

Anri Lekont, Nikolas Eskud  i Marion Bartoli – koja je prošlog meseca najavila svoj povratak u profesionalni tenis ovog proleća – biće deo stručnog  tima Eurosporta u Francuskoj. Pet Keš i Džo Duri pridružiće se timu Eurosportovih komentatora u Velikoj Britaniji.

Eurosport će udvostručiti broj terena koje će gledaoci biti u mogućnosti da prate u kvalifikacijama za Australian open u poređenju sa prethodnom godinom, sa glavnim žrebom koji će biti prenošen uživo na Eurosportu i Eurosport Plejeru u četvrtak 11. januara od 9:30.

Finale 2017 godine između Rodžer Federera i Rafael Nadale je pratilo 20.7 miliona gledalaca – i to je drugi najgledaniji meč u istoriji Eurosporta.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar