IZVINJENJE ŽENAMA Đoković: Niste me dobro razumele

IZVINJENJE ŽENAMA Đoković: Niste me dobro razumele

Foto: Tanjug/AP


Moj je stav da svi teniseri i teniserke treba da budu ravnopravno nagrađeni

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković uputio je otvoreno pismo nakon bure koja se podigla njegovom izjavom da bi teniseri, možda, trebalo da zarađuju više od teniserki.

Ðoković je istakao da je zbog adrenalina ili euforije posle osvajanja rekordne pete titule u Indian Velsu dao komentar koji najbolje ne oslikava njegov ugao gledišta.

“Kao što sigurno znate, veoma mi je stalo do toga da se profesionalni tenis dalje razvija i kad to kažem u glavi su mi interesi svih igrača. Zbog tenisa sam ovo što jesam danas i osetio sam potrebu da iskažem svoj stav o poštenijoj i boljoj distribuciji nagradnog fonda među svim igračima – teniserkama i teniserima.

“Zajedno treba da se borimo za bolje uslove za sve igrače. Poslednje što sam imao na umu je da se moj stav pretvori u borbu polova i priču o razlikama u nagradama, jer je moj stav da svi teniseri i teniserke treba da budu ravnopravno nagrađeni za svoju igru i napore koje ulažu” napisao je Ðoković.

On je dodao da voli tenis, jer mu je dao mogućnost da pomognem drugima pred kojima je dug put do ostvarenja svojih snova.}

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar