TENISKI DVOBOJ U MONTE KARLU: Đoković desetom meč loptom slomio Ćorića!

TENISKI DVOBOJ U MONTE KARLU: Đoković desetom meč loptom slomio Ćorića!


Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu pošto je u dva seta porazio Bornu Ćorića – 7:6 (2), 7:5.

Najbolji srpski teniser je na taj način uspeo da veže dva trijumfa na nekom turniru prvi put od januara i eliminacije u osmini finala Australijan opena, dok će mu naredni rival u Kneževini u četvrtak biti Austrijanac Dominik Tim.

Dosadašnji tok bitke ovih asova teniskog sveta bio je više nego  nepredvidiljiv i napet za fanove, budući da su oba šampiona sklona tome da pod pritiskom pribegnu šokantnim obrtima i potezima, iznanadnim brejkovima i čudnim gemovima, kako bi se vratili sa ivice ponora u igru.
Poznato je da su Đoković i Ćorić  igrači velikog talenta, a rivalstvo koje vlada među njima pojačava i činjenica da je ovo tek drugi borbeni susret dva balkanska asa, pošto se njihovi reketi nisu ukrstili još od kad je pre dve godine Đoković pobedio Ćorića u Madridu.

Iako dinamična borba drži fanove na ivici sedišta, prema poslednjim beleženjima Novak je u prednosti nad Ćorićem za 3:2, 7:6, ali još nije sasvim sigurno ko će zadobiti čast da kao pobednik igra u sledećem meču protiv austrijskog igrača, Dominika Tima.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar