(VIDEO) DA LI JE MOGUĆE DA SUPERLIGAŠKI SUDIJA SVIRA OVO?! Pogledajte kakav je penal dosuđen u 97. minutu za pobedu!

(VIDEO) DA LI JE MOGUĆE DA SUPERLIGAŠKI SUDIJA SVIRA OVO?! Pogledajte kakav je penal dosuđen u 97. minutu za pobedu!


Ne samo da se greške, slučajne ili namerne, dešavaju u najvišem rangu takmičenja u Srbiji, već i u omladinskoj konkurenciji takođe. Arbitri u Srbiji često su na meti klubova i navijača, nekada opravdano, a nekada neopravdano. Međutim, nekim svojim greškama koje su očigledne sami izazivaju takvu reakciju.

Najčešće, kada je reč o fudbalu, se pod mikroskopom gledaju svake njihove greške i odluke na seniorskom nivou u Superligi Srbije, međutim, te iste sudije takođe povremeno dele pravdu i u omladinskoj ligi, gde prave greške zbog kojih je uopšte neverovatno da se nađu na listi delegiranih sudija u seniorskoj konkurenciji.

Tako je pre desetak dana na utakmici između Brodarca i Rada arbitar Dejan Santrač u 97. minutu utakmice dosudio jedanaesterac za Brodarac, koji ne da je diskutabilan, već se i i sa veće udaljenosti vidi da nije uopšte postojao, piše portal Espreso.

U to se možete uveriti ako pogledate snimak.

Inače, jedanaesterac je kasnije realizovao Matija Babović. Brodarac je i dalje u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom i Partizanom, a osam kola pre kraja zaostaje 5 bodova za crveno-belima i bod za crno-belima.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar