(VIDEO) NBA: Srpski tandem u Los Anđelesu

(VIDEO) NBA: Srpski tandem u Los Anđelesu

Pinterest


Detroit i Klipersi su izvršili trejd. U razmeni igrača, Boban Marjanović će od sada igrati zajedno sa Milošem Teodosićem.

Klipersi su ostali bez svoje najveće zvezde Blejka Grifina, koji je zajedno sa Brajs Džonsonom i Vilijem Ridom otišao u Detroit. Takođe, tim iz Los Anđelesa je dobio pika druge runde na draftu 2019.

Ejveri Bredli, Tobajas Heris, Boban Marjanović su krenuli u suprotnom pravcu, kao i dva pika na predstojećim draftovima, jedan iz prve runde, a jedan iz druge. Najveća konkurencija Marjanoviću biće Deandre Džordan, ali prema tamošnjim medijima, on bi takođe mogao da napusti klub, kao i sjajni Lu Vilijams. Cilj je da se oslobode velikih plata, koje ovi igrači imaju i oslobode mesto za neke nove igrače.

Lebron Džejms, kome polako ističe ugovor, navodno stoji iza ovoga. Ne sam igrač lično, već želja uprave da ga privoli u svoje redove. Na listi njihovoj, nalazi se i Pol Džordž. Krajni cilj su igrači, koji bi za dva leta postali slobodni. Među njima se nalaze Kajri Irving, Klej Tompson, Kavai Lenard, Kevin Lov i Džimi Batler. Klipersi bi krenuli u sastavljanje snažnog tima, koji bi možda mogao da im donese titulu.

Ne treba da zanemarimo partiju Nikole Jokića, protiv Bostona. Ekipa Denvera je izgubila meč 110:111, a završnica je bila vrlo neizvesna. Srpski  igrač je na parketu proveo 35 minuta, a za to vreme postigao 24 poena, šutirajući 6/12 za dva, a 2/5 za tri. Uz to, ostvario je i 11 skokova, pet asistencija, a dvaput je izgubio loptu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar