Zašto uvek ja?

Zašto uvek ja?


Veliki deo poznavalaca fudbala i dalje pamti kada je Mario Baloteli, još dok je igrao za Mančester Siti, skinuo dres ispod kog je na majici pisalo “Zašto uvek ja”. Tim potezom Baloteli je aludirao na stalne kritike kako na račun njegove igre, tako i na njegovu narav kojom je prouzrokovao mnoge kontroverze. Osam godina kasnije, od ovog sada već čuvenog poteza, Baloteli se znatno primirio, međutim čini se da ima novog naslednika – Ognjena Vranješa.
U poslednjih par meseci mediji u regionu ne prestaju da pišu o Vranješu. Pažnju javnosti nije zavredio fudbalskim umećem i golovima, već skandalima koji ga neprestano prate. Bilo je tu svega od sex afera, otkaz u Anderlehtu, sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima pa sve do hapšenja.

Međutim, poslednji u nizu slučajeva na prvu loptu i nije imao toliko veze sa njim samim, iako se s tim Vranješ neće složiti. Naime, na jučerašnjoj utakmici između Bosne i Hercegovine i Grčke, BiH je imala velikih 2:0 svega 15 minuta pred kraj utakmice. Međutim, iako je imala tri boda u rukama, BiH je na kraju osvojila svega bod, ali i ostala bez jednog od najboljih igrača Miralema Pjanića koji je dobio crveni karton.

Iako nije bio igrao na pomenutoj utakmici, selektor BiH Robert Prosinečki nije propustio priliku da se dotakne nekadašnjeg reprezentativca, Ognjena Vranješa.
-Mogu samo reći da je Ognjen bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju, dao je svoj maksimum i zbog toga ostaje žal. Nije Robert Prosinečki oterao Vranješa, kao što svi pričaju, nego je on otjerao sebe sam”, prokomentarisao je Prosinečki.

 

Vranjes Insta

 

Nije Vranješ dugo trebalo kako bi prokomenarisao izjavu selektora Prosinečkog. Brže – bolje iskoristio je priliku i putem storija na svom instagramu napisao sledeće:
– Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2″, napisao je Vranješ nastavljajući tako sa samosažaljivim reakcijama otkako je otpisan iz reprezentacije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar