ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PROGOVORIO: Zašto sam odbio kinesku ponudu od 97, a prihvatio ponudu Los Anđelesa od tri miliona dolara

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PROGOVORIO: Zašto sam odbio kinesku ponudu od 97, a prihvatio ponudu Los Anđelesa od tri miliona dolara

Foto: Printscreen Youtube


Od terena, gde je zabio dva gola za pobedu u prvom derbiju Los Anđelesa u istoriji, preko duhovitosti i iskrenosti koju pokazuje gostujući u najgledanijim televizijskim emisijama fudbaler Zlatan Ibrahimović nedavno je na ESPN- u objasnio zašto je odbio ponudu odlaska u Kinu, gde bi za tri godine zaradio 100 miliona dolara, da bi umesto toga prihvatio dolazak u LA Galaxy, koji mu plaća tri miliona dolara za dve godine.

Voditelj ga je pitao: Zlatane, ne želim da ti gledam u novčanik, ali zašto si, umesto u Kinu, došao u Ameriku i ostavio 97 miliona dolara na stolu?

“Ovo je veliki izazov za mene, želeo sam doći u Ameriku i igrati za Galaxy. Nije sve u novcu. Iskreno, nisam ni znao koliki ugovor ću imati ovde. Posle oporavka od teške povrede samo želim biti srećan, mirisati travu, šutirati loptu i raditi ono što radim zadnjih 20 godina. Verujte mi, to nema cenu”.

Što želiš postići ovde?

“Došao sam pobeđivati. Želim doneti trofeje mom Galaxyju i biti deo istorije. Jedan od onih koji su napravili razliku i osvajali trofeje, jer sve je u pobedama. Ali, ovo nije one man show, nego kolektivni sport. Igrao sam za najbolje svetske klubove i sa najboljim igračima na svetu i svugde sam pobeđivao i osvajao trofeje. Ne vidim zašto bi Galaxy bio  nešto suprotno.”

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar