Arkadij Babčenko se vratio iz mrtvih

Arkadij Babčenko se vratio iz mrtvih

YouTube


Ruski novinar, Arkadij Babčenko, koji je juče navodno ubijen u Kijevu, zapanjio je javnost kada se danas pojavio  na konferenciji za novinare.

Šef SBU, službe državne bezbednosti Ukrajine, Sergej Gricak, rekao je danas da je Babčenko živ i nepovređen.
Kako je naveo Gricak, SBU je imala informacije o planiranom pokušaju atentata na Babčenka, pa je pokušala da spreči tragediju koristeći se ovom varkom.

Nakon izveštaja o ubistvu Babčenka, pojedini ukrajinski zvaničnici odmah su optužili ruske obaveštajne službe za organizovanje atentata.

Ipak, uprkos burnoj reakciji ukrajinskih predstavnika, nije poznato da li su i te optužbe bile sastavni deo nameštenog scenarija, ili su Ukrajinci, već po navici, odmah optužili Moskvu za zločin.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    nesmesobjavit

    Ukrajinci fantastično odradili stvar oko atentata Arkadija Babčenka koji je pripremala Moskva i time dokazali da su sposobni preuzeti svaku rizičnu akciju koju im ruski agenti svakodnevno serviraju.Ovim potezom su ponizili kagebejovce koji se već iz Kremlja utrkivali u optuživanju Ukrajine,a Peskov rekao da Ukrajina postaje opasno mesto za živeti u njoj jer tamo vlada “terorozam”, kao ono međutim hm,hm,hm, jednom rečju:Ukrajini sve čestitke!

+ Ostavite komentar