CEO SVET IH ISMEVA, A ONI TO SHVATILI OZBILJNO: Japanska kompanija se izvinila jer je voz krenuo 20 sekundi ranije, niko nije zakasnio

CEO SVET IH ISMEVA, A ONI TO SHVATILI OZBILJNO: Japanska kompanija se izvinila jer je voz krenuo 20 sekundi ranije, niko nije zakasnio

Foto: Printscreen Youtube


Voz kompanije Cukuba ekspres, na relaciji Tokija i severnog dela glavnog grada, krenuo je sa železničke stanice u 9.44 i 20 sekundi, umesto u 9.44 i 40 sekundi po redu vožnje

Japanska železnička kompanija izvinila se zbog “velike neprijatnosti” koju je izazvala jer je jedan od vozova krenuo sa stanice 20 sekundi ranije, preneli su mediji i dodali da je ta revnost iznenadila i neke građane Japana iako se tačnost veoma ozbiljno shvata u toj zemlji.

Voz kompanije Cukuba ekspres, na relaciji Tokija i severnog dela glavnog grada, krenuo je sa železničke stanice u 9.44 i 20 sekundi, umesto u 9.44 i 40 sekundi po redu vožnje.

“Žao nam je zbog velike neprijatnosti koju su osetili naši korisnici”, navela je kompanija koja je ipak dodala da niko nije zakasnio na voz i da se niko nije žalio.

Železnički saobraćaj u Japanu svetski je poznat po izuzetnoj tačnosti, kako bi bio ozbebedjen najbolji promet.

Kad voz krene sa nekoliko sekundi zakašnjenja, zaposlen u vozu se često zbuni u izvinjavanju putnicima i to obično traje duže od samog kašnjenja voza.

Izvinjenje kompanije za kretanje voza 20 sekundi ranije izazvalo je brojne šaljive komentare na družtvenim mrežama. Neki su naveli da je neobično “izviniti se jer je voz umesto da krene u 9.44, krenuo u 9.44”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar