KARAMARKO PODNEO OSTAVKU U HDZ: Bilo je lepo biti predsednik…

KARAMARKO PODNEO OSTAVKU U HDZ: Bilo je lepo biti predsednik…


Zagreb — Tomislav Karamarko je na konferenciji za medije saopštio da podnosi ostavku na mesto predsednika Hrvatske demokratske zajednice.

Kako prenose hrvatski mediji, on je naveo da preuzima odgovornost zato što nije uspeo da kreira političku većinu, kako je obećao stranci.

– Smatram da će ovo dati novi politički impuls stranci. U stranci sam praktično od 1989. godine i uvek sam bio u funkciji svoje domovine. Mislim da će ovo biti novi vetar u leđa stranci. Juče nisam ovo učinio zbog tehničkih problema i ovo ne radim ni zbog čijeg pritiska – rekao je Karamarko.

On je dodao i da se zahvaljuje svima onima koji su mu pružali podršku i koji su pokušali da ga spreče da podnese ostavku.

-Bilo je lepo biti predsednik stranke, mi smo u ove četiri godine dobili dignitet i još smo najjača stranka – zaključio je Karamarko.

On je prethodno podneo ostavku na mesto potpredsednika Vlade Hrvatske, nakon zahteva koalicionog partnera, lidera Mosta Bože Petrova, zbog afere u koju je bila uključena njegova supruga.

PROČITAJTE JOŠ: http://www.ekspres.net/svet/sok-u-hrvatkoj-hdz-rusi-vladu-karamarko-skuplja-potpise-za-smenu-oreskovica

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar