Podeljene Bilbord nagrade najboljim muzičarima

Podeljene Bilbord nagrade najboljim muzičarima


Dodela Bilbord muzičkih nagrada oduvek obećava jedinstveni spektakl, pa nije izneverila ni ovog puta, kada je 20. maja zapanjila Las Vegas. Keli Klarkson, poznata amaerička pevačica, ne samo da je vodila sinoćni program, već je uspela da oduševi publiku svojim doskočicama.

“Večeras dobijate samo mene”, rekla je Keli, i izgleda da je samostalno vođenje programa nije sprečilo da gledaoce nasmeje do suza, ali i da ih emotivno dirne sećanjem na tragediju Santa Fea, kada je u školskoj pucnjavi poginulo 10 ljudi.
Pored Keli, na ceremoniji su nastupali i neki od najpopularnijih izvođača današnjice, kao što su Ed Širan, Tejlor Svift, grupa BTS, Mendes, koji su podigli svu publiku na noge i naterali je da zaigra u ritmu muzike.
Ove godine lovorovim vencima muzičke industrije višestruko su krunisani izvođači poput Drejka i Bruno Marsa, ali i Eda Širana (koji je između ostalog dobio nagradu i za najboljeg umetnika), zatim Dženet Džekson, Tejlor Svift, koja je postala i dobitnica nagrade za najboljeg ženskog izvođača, grupa Imadžn Dragons (Imagine Dragons) za najbolji bend, dok je poznati bend U2 poneo nagradu za najbolje ostvarenu turneju.
Takođe, za najbolju filmsku muziku nagradu je poneo sauntrsak iz crtanog filma Moana, potukavši Crnog pantera i Čuvare galsaksije 2.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar