HUMANITARNI MEČ: Asovi igrali za pomoć obolelim mališanima

HUMANITARNI MEČ: Asovi igrali za pomoć obolelim mališanima

FOTO: Tanjug


Poznate ličnosti srpskog fudbala Radomir Antić, Boško Janković i Radosav Petrović izjavili su da im je veliko zadovoljstvo što su bili akteri humanitarnog meča “Asovi za decu” i da se nadaju da će se ova akcija ponoviti.

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana kako bi na terenu videli proslavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

– Viđena je prava atmosfera i zadovoljan sam odzivom publike. Ideja je predivna i trebalo bi je nastaviti. Pohvalio bih fudbalere koji su došli iz inostranstva i podržali akcijurekao je Antić Tanjugu.

Fudbaler Verone Boško Janković istakao je da mu drago što je video nekadašnje saigrače iz reprezentacije i drugare.

-Okupili smo se u velikom broju i pokazali da možemo da pomognemo onima kojima je potrebno. Nacija smo koja pokazuje zajedništvo, što je sada slučaj u ovoj divnoj akciji. Nadam se da će ih biti što više rekao je Janković.

Utakmica “Asovi za decu” realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar