fbpx

Počnite sa kucanjem vašeg pojma u polje iznad, a nakon toga pritisnite Enter. Za izlaz pritisnite Esc.

Koalicija SPS – JS započela kampanju u Novom Sadu

Koalicija SPS – JS započela kampanju u Novom Sadu


Kampanju započinjemo u Novom Sadu jer želimo da svima bude jasno da je Vojvodina autonomija u Srbiji, a ne protiv Srbije – poručio je lider SPS Ivica Dačić u nedelju u “Spensu” na predizbornoj konvenciji Koalicije SPS – JS.

Uz burno odobravanje pristalica, Dačić je rekao da je SPS od devedesetih godina preživeo veliku transformaciju i da je “uvek bio tu kada je bilo teško”.

– Znate li da je danas godišnjica Ajnštajnove teorije relativiteta? – upitao je. – E, pa slobodno možemo da kažemo da je sve relativno, samo su socijalisti tu već 26 godina.

Predsednik JS Dragan Marković kazao je da, kao što je u Jagodinu doveo strane investitore, isto to može da učini i za gradove u Vojvodini i celoj Srbiji.

– Srbija boluje od bele kuge, i zato ću se založiti da majke koje ne rade imaju ista prava kao zaposlene – rekao je Palma, dok je penzionerima obećao besplatne lekove.

Palma je najavio da će u jagodinskom muzeju 23. marta biti otkrivena Putinova voštana figura koja predstavlja znak zahvalnosti Rusiji za svu pomoć srpskom narodu, ali i želju za intenzivnijom privrednom razmenom dveju zemalja.

Dušan Bajatović, kandidat SPS za predsednika Pokrajinske vlade, nazvao je Vojvodinu “severom Srbije”.

– Kada govorim o poljoprivredi, veoma je važno da 2017. bude produžena zabrana prodaje zemlje strancima – poručio je Bajatović.

Predsednik SPS Republike Srpske Petar Đokić rekao je da je RS živi već 21 godinu zahvaljujući viziji socijalista. Predsednik komunističke partije Joška Broz poručio je da se u vreme njegovog dede Tita živelo bolje.

(Večernje novosti)

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar