PALI POSLE PRIMOPREDAJE KOKAINA: Uhapšena grupa koja je drogu rasturala po Beogradu

PALI POSLE PRIMOPREDAJE KOKAINA: Uhapšena grupa koja je drogu rasturala po Beogradu


Nakon hapšenja osumnjičenih, izvršen je pretres stanova i drugih prostorija koje su osumnjičeni koristili i tom prilikom je pronađeno 30 komada pištoljske municije

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno-informativne agencije  u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal  uhapsili su, neposredno nakon primopredaje kokaina, organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu vršila distribuciju kokaina na teritoriji Beograda.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su: L. R. (1981) iz Beograda, A. M. (1971) iz Stare Pazove, N. S. (1974) iz Beograda i M. G. (1987) iz Banatskog Brestovca.

Nakon hapšenja osumnjičenih, izvršen je pretres stanova i drugih prostorija koje oni koriste i tom prilikom je pronađeno 30 komada pištoljske municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar