POTERA ZA VLADIMIROM ŠARANOVIĆEM – AKO GA VIDITE ZOVITE 192: Njega policija sumnjiči za ubistvo advokata Vladimira Zreleca

POTERA ZA VLADIMIROM ŠARANOVIĆEM – AKO GA VIDITE ZOVITE 192: Njega policija sumnjiči za ubistvo advokata Vladimira Zreleca

Vladimir Šaranović, Foto MUP Srbije


Srpska policija kasno sinoć započela je potragu za Vladimirom Šaranovićem (1977) koji se sumnjiči da je decembra 2015. godine počinio krivično delo teško ubistvo advokata Vladimira Zreleca.

Jake policijske snage opkolile su  bile zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada kod broja 23 na Kanarevom brdu jer se mislilo  da se Šaranović tu krije.

U akciji je učestvovao veći broj pripadnika specijalnih jedinica naoružanih dugim cevima i maskiranih fantomkama.

Rebić: Osumnjičeni za ubistvo advokata biće brzo uhapšen

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je jutros za  RTS da će vrlo brzo biti uhapšen Vladimir Šaranović, koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca.

On je potvrdio informacije da su pripadnici policijskih jedinica tragali za Šaranovićem kada su sinoć oko 21 sata opkolili zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada u beogradskom naselju Kanarevo brdo.

“Zadovoljan sam što smo rešili to ubistvo od pre dve godine. Time smo pokazali da ne postoje slučajevi u fioci i da nema prioriteta u rešavanju. Mi imamo vrlo dobru saradnju sa Interpolom i osumnjičeni će vrlo brzo biti pronadjen i uhvaćen”, rekao je Rebić.

Podsetimo, advokat Vladimir Zrelec teško je ranjen 1. decembra 2015. kada je na njega pucano iz vatrenog oružja na Vračaru. On je kasnije preminuo od zadobijenih povreda. Policija je posle dve godine istrage za ubistvo sumnjiči Vladimira Šaranovića

Zrelec je svojevremeno bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića bio pritvoren zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića.

Policija poziva građane ukoliko imaju saznanja o osumnjičenom sa fotografije da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar