VIDEO: Dačić na turskom pevao Erdoganu Osman Agu, pokupio ovacije

VIDEO: Dačić na turskom pevao Erdoganu Osman Agu, pokupio ovacije

Foto: Printscreen Twitter Murat Kinaci


Oduševljeni gosti  u sali su dok je Dačić uz muziku pevao Osman Aga na čelu sa predsednikom Turske, aplaudirali, dok se predsednik Vučić valjao od smeha

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sinoć je ponovo briljirao pevajući u Domu garde u Topčideru tokom svečane večere u čast turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

 

Dačić se tokom svečane večere ponovo latio mikrofona i zapevao u blizni stola za kojim su  sedeli Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, “Osman Aga” na turskom jeziku.

Oduševljeni gosti  u sali su dok je Dačić uz muziku pevao Osman Aga na čelu sa predsednikom Turske, aplaudirali, dok se predsednik Vučić valjao od smeha.

Inače sinoć na svečanoj večeri predsednici Srbije i Turske razmenili su poklone – Vučić je Erdoganu poklonio ćilim, a Erdogan Vučiću bicikl i šah.

Foto Printscreen Twitter Murat Kinaci

Podsetimo predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče na zajedničkoj konferenciji sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom da Srbija oseća Tursku kao prijatelja.

“Nije ovo 1389. godina, kako neki misle, već je ovo 2017. godina. Želimo najbolje moguće odnose sa Turskom, naši odnosi su značajni za interese i budućnost Srbije”, rekao je Vučić.

Inače, turski predsednik nalazi se u dvodnevnoj poseti Srbiji, stigao je u ponedeljak uveče, kada je bio gost predsednika Vučića, a zvanični deo njegove posete počeo je u utorak.

Naime, ovo nije prvi Dačićev nastup. Ostaće upamćen po pesmi Miljacka koju je zapevao krajem februara 2012 u Briselu.

Takođe ostaće i upamćen njegovo izvođenje napolitanske pesme O sole mio na inaguraciji predsednika Vučića juna ove godine.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar