N FASHION/N SELECTION U MERCATOR CENTRU: N Sport otvorio novu multibrand koncept radnju

N FASHION/N SELECTION U MERCATOR CENTRU: N Sport otvorio novu multibrand koncept radnju


Jedan od vodećih distributera renomiranih sportskih i modnih brendova N Sport, otvorio je ove nedelje svoju novu multibrand koncept radnju N Fashion/N Selection na novoj lokaciji u Mercator Centru u Beogradu.

Vera Vuksanović, vizuelna umetnica

Vera Vuksanović, vizuelna umetnica

U prisustvu brojnih zvanica iz sveta mode, medija i estrade predstavljen je jedinstveni spoj sport i fashion lifestyle, koji se prostire na više od 300 kvadratnih metara i predstavlja najbolji izbor vodećih  modnih brendova: Lacoste, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Guess, Baldinini, Bogner, UGG, MOU kao i sportskih brendova: Puma, Adidas Originals, Nike, Converse, Reebok i mnogih drugih.
Poseban akcenat je stavljen na prvi denim bar grčkog brenda Staff jeans, jedinog evropskog proizvodjača handmade farmerki. Zvanice su mogle da se upoznaju sa procesom izrade farmerke i personalizacije svakog para.

Ivan Bosiljčić, glumac

Ivan Bosiljčić, glumac

N Fashion/N Selection predstavlja koncept koji odgovara aktivnom životnom stilu savremenih muškaraca i žena koje uživaju da prave svoje jedinstvene modne kombinacije.
Promoteri brendova Puma, pevač Zoran Kiki Lesandrić i Lacoste, glumac Ivan Bosiljčić, su bili specijalni VIP stilisti koji su prikazali svoje stilove za predstojeću sezonu jesen-zima 2017.

Marija Lazić, TV lice

Marija Lazić, TV lice

Kompanija N Sport sa više od 400 zaposlenih i 60 prodajnih objekata u Srbiji i Bosni i Hercegovini vrši distribuciju i prodaju renomiranih svetskih sportskih i modnih brendova, prepoznatljivih po svom kvalitetu, dizajnu i funkcionalnosti. U prodajnim objektima N Sport, N Fashion i N Selection kompanija nudi renomirane svetske brendove kao što su: Puma, Sergio Tacchini, Lacoste, Russell Athletic, Adidas, Nike, Converse, Northland, Tommy Hilfiger, Guess, Armani Jeans, Baldinini, Ugg, Staff Jeans, No Excess i mnoge druge.

Snežana Dakić, TV lice

Snežana Dakić, TV lice

N Sport je pre svega usmeren ka zadovoljenju potreba kupaca, kako bi iz širokog asortimana proizvoda uspeli da pronađu sve ono što će njihov stajling učiniti jedinstvenim. N Sport pruža otpor konvencionalnosti i skreće pažnju na različitost i jedinstvenost svake osobe.
N Sport je mesto gde se individualnost, kvalitet, modni trendovi i udobnost stavljaju na prvo mesto.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar