MTEL Austria nastavlja da širi prodajnu mrežu i povezuje dijasporu i zavičaj

MTEL Austria nastavlja da širi prodajnu mrežu i povezuje dijasporu i zavičaj


MTEL Austria je idealan izbor mreže za korisnike iz Austrije, poreklom iz Srbije, BiH i Crne Gore, koji cesto putuju u ove države, ili jednostavno imaju potrebu za komunikaciju sa zavicajem. Ova veza je lakša kada uvek možete da se cujete sa prijateljima, porodicom i ljudim koje volite. Kompanija neprestano radi na unapredenju svojih usluga, te postojecim i novim korisnicima nudi brojne pogodnosti i uvek atraktivnu ponudu koju nema nijedna
druga mobilna mreža u Austriji. Partnerstvo s A1, vodecim telekom operatorom u Austriji i uz njegovu najsavremeniju tehnologiju, korisnicima ce obezbediti najbolje usluge u Austriji.
web pr - MTEL-Austria
Tokom 2018. godine, kompanija MTEL Austria je nastavila da širi mrežu prodajnih mesta na kojima korisnici prepaid usluge mogu da dopune svoje MTEL Austria kartice. Od sada je ova mre`a uvecana za veliki broj poslovnica Telekoma Srbija, u gotovo svim gradovima u Srbiji, pa ce vlasnici MTEL Austria prepaid kartica svoj racun od sada moci da to urade još brže i jednostavnije – u svim mts poslovnicama.
LINK https://www.mts.rs/privatni/poslovnice
U susret novogodi{njim praznicima MTEL Austria je pripremila posebnu akciju za sve postojece i nove prepaid korisnike mreže – bez troškova rominga u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.
Nova ponuda narocito ce obradovati sve one koji planiraju da u vreme odmora i praznika putuju u zavicaj, jer ce i kao prepaid korisnici uživati u bezbrižnoj komunikaciji i zaboraviti na troškove komunikacije u zavicaju.
Naime, svi korisnici koju aktiviraju tarifne pakete Hallo M i Hallo L nece imati tro{kove rominga za vreme boravka u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Tarifni paket Hallo M sadrži 500 min/sms i 2GB mobilnog interneta i ko{ta samo 5,90€ dok tarifni paket Hallo L sadrži 1000 min/sms i 3GB mobilnog interneta košta 9,90€, koji korisnici mogu podjednako trošiti u sve cetiri zemlje.
Minute i SMS-ovi važe prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mre`ama mts Srbija, m:tel BiH i m:tel Crna Gora, kao i u Srbiji, BiH i Crnoj Gori za pozive i poruke prema svim mrežama u Austriji i mrežama Telekom Srbija grupe.
Ove godine planirajte putovanje u zavicaj bez potrebe da sa sobom nosite nekoliko kartica u strahu od ne`eljenih tro{kova roaminga. Uživajte u komunikaciji i kao MTEL Austria korisnik i bez „domaca kartice” kada boravite u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar