SVIREPI ZLOČIN NA PETAK 13: Majka ispekla dva sina u rerni

SVIREPI ZLOČIN NA PETAK 13: Majka ispekla dva sina u rerni


Scena kao iz horor filma, kako ju je opisao otac brutalno ubijenih dečaka, jednogodišnjeg Dža’Kartera i dvogodišnjeg Ke’Juntea, odigrala se baš na petak 13

Amerikanka Lamora Vilijams (24) iz Atlante uhapšena je zbog sumnje da je dvojicu svojih sinova ispekla u rerni!
Ova majka monstrum je jednogodišnjeg Dža’Kartera i dvogodišnjeg Ke’Juntea ubacila žive u pećnicu i pekla ih do smrti, a onda je svom bivšem momku, njihovom ocu, pokazala tela dok su komunicirali video-porukama, objavio je američki CBS njuz.
– Da se mojim dečacima nešto desilo, saznao sam kad me je Lamora pozvala. Preko kamere mi je pokazala dečake kako leže na podu i rekla da su mrtvi. Bilo je kao u horor filmu. Moja dva sina, moj svet, nestala su. Više nemam duše. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku – rekao je Džamil Pen, otac nedužno nastradalih dečačića.
Zlokobnom igrom sudbine, ovaj brutalni zločin dogodio se u noći između četvrtka i petka, odnosno na petak 13. Džamil je odmah pozvao policiju, a Lamora je uhapšena iako je tvrdila da nije kriva.

Osećaj griže savesti
Vilijamsova je rekla policiji da je izašla iz stana u podne, kao i da je decu ostavila bebisiterki, a da je jeziv prizor zatekla kad se vratila kući, oko 23 sata. Komšije su, međutim, osporile njenu priču, pa je uhapšena pod optužbom da je ubila dvoje dece. Zvaničan uzrok smrti dečaka utvrdiće obdukcija.
Očito psihički bolesna Lamora, verovatno zbog griže savesti, izvestila je odmah o svemu i prijateljicu Nisu Smit, prenose američki mediji:
– Lamora me je pozvala i pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla: „Ne mogu više da izdržim.” Nakon nekog vremena rekla mi je da su joj sinovi mrtvi pa sam pozvala policiju.
Inače, Pen i njegova bivša devojka imaju još jedno dete – trogodišnjeg Džamila, koji je bio svedok užasnog zločina, ali srećom nije povređen. Lamora ima i stariju ćerkicu od šest godina iz druge veze, ali ona je te krvave noći bila kod rodbine pa do jutra nije znala šta se u kući dogodilo.

Brejking bizarno sinoviMoja dva sina, moj svet, nestala su. Više nemam duše. Svaki put kad zatvorim oči, vidim tu groznu sliku, rekao je Džamil Pen, otac mališana

Nesrećni otac je u međuvremenu u intervjuu lokalnoj radio-stanici ispričao da su se on i Lamora upoznali kada su imali 17 i 18 godina, i da je tada sve bilo u redu.
– Nešto je kliknulo čim smo se prvi put sreli, i zaista nam je bilo dobro. Problemi u vezi počeli su tek kad smo dobili prvo dete. Stanje se pogoršalo posle 2014, kada je izgubila oca, koji joj je bio veliki oslonac u životu. Pre tri meseca smo se rastali. Sve ovo mi deluje kao san, ni sin ni ja danima ne možemo da spavamo, užasno je – rekao je Džamil.

Videlo se i u detinjstvu
Da će se nešto strašno desiti, predosetila je i Lamorina majka Brenda Vilijams, koja je zeta upozorila da bi njena ćerka mogla da naudi sebi ili deci. Ona je, posle tragedije, priznala medijima da je Lamora većinu svog života imala probleme s mentalnim zdravljem, kao i da je moguće da je u vreme incidenta patila od postporođajne depresije.
– Moja ćerka je bolesna osoba ako je uradila ono što mislim da jeste – rekla je Lamorina majka Brenda Vilijams, dodajući da je Lamora odmalena pokazivala znake poremećenosti. – Sporo je učila. Morala sam da je izvlačim iz škole i pomažem joj kod kuće. S druge strane, dešavalo se da sestrinim lutkama otkine glavu.
Vilijamsova je odbila da se izjasni pred sudom o krivici, a nije joj odobrena ni kaucija. Pretpostavlja se da čuvari budno paze na nju da se ne bi samopovredila u zatvoru.

SESTRA: SISTEM ZAKAZAO
Lamorina sestra Tabita Holinsvort otkrila je da Lamora nije mogla da se snađe u odgajanju četvoro dece pa je često dobijala otkaz:
– Imala je probleme i činjenica da država nije učinila ništa da joj pomogne veliki je propust. Ona je često napuštala svoju decu, a čak je pokušala i da se ubije, odnosno da preseče vene.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar